ωωω.fєяιzαנι-кѕѕ.ραgє.тℓ
  Thyej pasfortin e kompjoterit dhe rrit pc 80 %
 
Me thy Passwordin E kompjuterit
Kush nuk ka password te administratorit shum leht munesh me ja thy pasin e kompjuterit ! kur ta qet aty me shkru passwordin ti shkon ctrl alt edhe delete 2 her edhe hin te useri e
shkrun Administrator hin log in edhe tu qelet ajo e administratorit masnej ControlPanel edhe
UserAcaunts hin kujna po don mi ja fshi pasin ose me ja ndryshu edhe masnej del prej administratorit
edhe hin aty ku ja ke ndry pasin ose ja ke fshi ! Ishalla kesh i Qart n kit sen
 Me Shpeiitu Pc per 80%
Start>>Run>>Msconfig Tani Shkoni Startup Ku lexon hiqni pikat D.m.th Disable All te STARTUP 2.Start>>Run>>dfrg.msc Paloni Particionet e Juaja. 3.Start>>Run>>nusrmgr.cpl tani Change the Way users log of tani i keni 2 pika i hekni ato dy pikat apply options dhe OK ================================================== = Shutdown Windows XP Faster 1.Start>>Run>>regedit HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control Kliko Në "Control" Folder Zgjidhë "WaitToKillServiceTimeout" Kliko me Djathen dhe Modifiko aty e keni 2000 E ju e bëneni 1000 Faster Dual Boot Timeout shkoni c: pastaj lart në shirit C:boot.ini e shenoni dhe tani ENTER si ne foto http://img409.imageshack.us/img409/1178/lanis1dv.jpg =========================================== Hacking SERVICE PC =========================================== foto1 http://img423.imageshack.us/img423/3...perties2fz.jpg Foto2 http://img375.imageshack.us/img375/4...perties1ba.jpg foto3 http://img291.imageshack.us/img291/4...perties6yt.jpg foto4 http://img322.imageshack.us/img322/4...perties4rv.jpg SERVICE Foto1 http://img321.imageshack.us/img321/1100/00be.jpg foto2 http://img390.imageshack.us/img390/9391/16zv2.jpg foto3 http://img467.imageshack.us/img467/1484/service15dp.jpg foto 4 http://img50.imageshack.us/img50/4503/service28yz.jpg foto 5 http://img439.imageshack.us/img439/1...rvice3i9qz.jpg Optimize the Windows Server Service 1. Kliko Start -> Run -> Shkruje regedit -> Tani Kliko Ok apo ENTER. 2. Shko HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic eslanmanserverparameters] 3. te Size Me djathen Klikoni mbi edhe aty eshte 1 ju bëneni 3 Speed Boot - Shave 2 Seconds Fshin Historin Temp filet etc.. Kirjo Batch file RD /S /q "C:Documents and Settings"UserName without quotes"Local SettingsHistory" RD /S /q "C:Documents and SettingsDefault UserLocal SettingsHistory" RD /S /q "D:Temp" <--"Deletes temp folder, type in the location of your temp folder" 1.Start>>Run>>notepad dhe tani si ne foto http://img143.imageshack.us/img143/8081/laniii8ir.jpg Runeni Me emer DeleteTemp.bat Pastaj shkoni përseri 1.Start>>Run gpedit.msc Computer Configuration --->Windows Settings --->Scripts dhe kliko dy her ne Shutdown --->Kliko ADD dhe tani Gjeje Batch file ku e keni rujatur tani shtyp ok ad press ok foto http://img135.imageshack.us/img135/2253/lani51am.jpg UNLOAD DLLs TWEAK [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr entVersionExplorerAlwaysUnloadDLL] ""="1" Speed Menu d.m.th Properties Menyn dhe STart-in shkoni te HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop zgjidh MenuShowDelay Tani me Djathen Medify dhe Ndryshoni Bëneni 0 Tani Ristartoni Pc-në Ram Memory Hacked.. key HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory ManagementPrefetchParameters Tani ne Anen e djatht e keni DisablePagingExecutive tani modifikoni aty është 0 ju duhet ta bëni 1 Pastaj Prefetch disable HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory ManagementPrefetchParameters enablePrefetcher aty ështe 0 ju bëneni 1 Pastaj ristaroni Disabling Recent Documents History Windows XP 1. Hap Regisry Editor (Shko Start/Run, Shkruj regedit, dhe Kliko ok). 2. Shko Te HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows CurrentVersionPoliciesExplorer. 3. Krijo NoRecentDocsHistory D_WORD key "qeles ". Kliko mbi Valu tani hapet. 4. Tani mbasi ta krijoni emrin ja leni NoRecentDocsHistory Dhe Vleren ja leni 1 ose value 1 5. Kliko OK Tani Mbylle Regjitrin Dhe tani do ti shifeni Efektet Automatically Killing Tasks on Shutdown Autmatikisht Heq programet kur fiket Pc ja qe ju del End now Edhe Cancel e d.m.th e heq automatikisht 1. Hape Registry Editor-in. 2. shko te HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop. 3. Val-un AutoEndTasks dhe ju ndryshojani bëneni 1 vleren ose Value 4. Tani Mbyll Registry Editor-in ose Regjitrimin. accelerate Your WinXP by Speeding Diskcache 1. run "regedit" 2. Shko [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetContro lSession ManagerMemory ManagementIoPageLockLimit]; 3. Modifiko vleren dhe Hex sipas madhësis se juaj të Ramit: RAM: Modifiko value(Hex) 64M: 1000; 128M: 4000; 256M: 10000; 512M or more: 40000. 4. Ristarto. =============================================== Speed up Network |INTERNETI| Speed up browsing with DNS catch Start>>Run>>regedit HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esDnscacheParameters] "CacheHashTableBucketSize"=dword:00000001 "CacheHashTableSize"=dword:00000180 "MaxCacheEntryTtlLimit"=dword:0000fa00 "MaxSOACacheEntryTtlLimit"=dword:0000012d e Beni Kopje Dhe paste Dhe Krijoni nje Text skedar apo file me emer dnscache.reg dhe e runi dhe tani e hapni dhe yes edhe ok Speed up Network Browsing and sharing 1. Hap Regedit-in. 2. Shko tek HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/Current Version/Explorer/RemoteComputer/NameSpace 3. Find a key named {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF} 4. Kliko me Djathten delete ose fshije. Pastaj Ristaro Kompjuterin Speed up your web browsing Start>>Run>CMD tani ipconfig /flushdns Pastron DNS-n foto http://img85.imageshack.us/img85/5338/lani0gy.jpg XP PRO QOS MYTH Speed up Net 20% 1. Kyqesh si Administrator . 2. Kliko Start -> Run -> Shkruje gpedit.msc -> Tani Kliko Ok apo ENTER. 3. Shko te Local Computer Policy -> Administrative Templates -> Network -> QoS Packet Scheduler. 4. E keni ne Anen e djathen properties te "Limit reservable bandwidth". 5. Tani shtyp Piken Enabled box. 6. Ndysho "Bandwidth limit 20%" Bëne 0. 7. Kliko OK dhe Mbylle gpedit.msc. foto http://img91.imageshack.us/img91/3721/gpeditlani7dk.jpg 8. Tani Shko START SETTINGS -> My Network Connections -> View Network Connections -> Me djathen kliko ne Local Area Connection -> Zgjidhe (tani shikoj protoklet ne list) 9. Ristarto per Ndyshime dhe efekte. Ndyshimi maximal IE rrjetes Pak me te shpejtë Kliko Start -> Run -> Shkruje regedit-> Tani Kliko Ok apo ENTER.Tani... [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurre ntVersionInternet Settings] "MaxConnectionsPerServer"=dword:00000032 "MaxConnectionsPer1_0Server"=dword:00000032 nese nuk jeni te sigurt diqka mos provoni sepse mund te demtoni Hard-DiskuIshalla ju kryn punn klm..!


www.ferizaji-kss.page.tl ketu qka nuk gjindet se welcome?
 
 
   
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free